Ce este acest site?
Acest site se doreste a fi, comunitatea oficiala romaneasca a jocului H1Z1. In urma unor discutii am decis deschiderea acestui site pentru eventuala existenta a unei comunitati romanesti careia sa ii oferim un loc unde sa interactioneze. Dupa ce jocul va fi lansat va vom pune la dispozitie un forum unde sa puteti comunica, un wiki tradus in romana, ca sa invatati totul despre joc mai usor si de asemenea o pagina de download a jocului.

Ce fel de joc este H1Z1?
Un joc de tip zombie-survival creat de Sony Online Entertainment, care contine cele mai bune aspecte ale tutoror celorlalte jocuri pe aceasta tema (DayZ, Rust, 7 Days to Die, etc) si care pe langa toate acestea va fi gratuit! Combinand o lume imensa cu peste 1000 de jucatori online per server, un sistem de crafting foarte ingenios, PVP dar si PVE foarte bine gandite, sisteme de building si multe altele, acest joc se deplaseaza din ce in ce mai mult in directia unui mare succes in materie de gaming. Avand la baza o poveste, care a pornit de la virusul "H1Z1", de la care jocul isi are si numele, acesta doreste sa creeze o atmosfera de survival cu zombie, putin diferita de tipicele jocuri unde totul este distrus. Jocul foloseste acelasi engine care a fost folosit si la PlanetSide 2, doar ca putin 'slefuit', asadar asteptarile noastre pentru optimizarea jocului si integritatea de care vor da dovada developerii sunt ridicate.

Cand va aparea H1Z1?
Jocul va fi lansat pe data de 15 Ianuarie 2015 pe Steam, in varianta Early Access.

Cat va costa jocul?
Jocul va fi GRATUIT pe Steam cand va fi terminat (FreeToPlay). Totusi, cand va fi lansat in Early Access jocul va costa 20$, dar acest lucru va fi temporar.

Este pay-to-win?
Nu. Asa am putea raspunde pe scurt la aceasta intrebare, developerii mentionand de nenumarate ori ca jocul nu va contine elemente de acest tip. Vor fi lucruri de cumparat, dar se vor limita la lucruri cosmetice care nu influenteaza gameplay-ul.

Cum pot afla mai multe despre joc?
Aici intervenim noi! Site-ul are cativa Administratori competenti care sunt pasionati de acest joc si vor posta noutati, imediat ce acestea apar. Pe prima pagina a acestui site puteti gasi ultimele 3 postari (stiri despre joc), si de acolo puteti continua sa rasfoiti sau sa cititi in detaliu o anumita postare.

Unde va pot contacta?
Puteti sa ne contactati la adresa de gmail [email protected], raspundem la toate emailurile primite, fie ele intrebari sau propuneri.